de sista



Slutspurten i skolan nu. Sista chansen att göra något åt betygen och så är man helt slut i huvudet? Det känns som att min hjärna redan gått på sommarlov. Ska försöka att hålla ut nu det sista, ska bli så sjukt skönt när allt är inlämnat och färdig skrivet!


gustavsberg 26/5



Har inte hunnit skriva om balen än så tänkte att jag skulle göra det nu! Började med att Rebecka fixade håret på mig och Klara fixade sminket (tusen tack för det tjejer!). Sedan åkte vi hem till fina Fanny som är på bilden ovanför med mig, där bjöds det på god mat innan vi drog oss ner till hamnen för att åka med båten som skulle ta oss ut till gustavsberg. Väl där ute så väntade en massa fotografering i det strålande solskenet, när man var gott trött på det så gick vi in och där väntade trerätters! Riktigt trevlig kväll med skönt folk, otroligt glad att jag fick uppleva det även i år som egentligen är ett år för tidigt. En kväll som man kommer minnas! Nästa år är det våran (94ornas tur) på ritkigt!!


Fotboll, Eurovision och klänningar

Vaknade upp imorse med tanken ''JÄKEL, JAG HAR JU BLOGG'' och fick ett stort uns (paradox?) dåligt samvete för avsaknaden av blogginlägg det senaste. Men, det är stressigt. Från att vara en tjej som sover en tredjedel av dagen, äter en tredjedel och längtar till sängen den sista tredjedelen till att vara en tjej som jobbar, har det sista plugget i skolan och håller på med körkort för fulla muggar. Lite mycket, men jag gillar det! 

För tillfället sitter jag i soffan och gör mitt muntliga psykologiarbete med en tillhörande powerpoint, kände att det blev lättare att hänga med så. Kollade precis klart på min systers match, nog den första som blivit livesänd. Tyvärr var det också den första de förlorade. 
På tal om min syster, hon är en busy människa men kom hem och hälsade på i helgen. Lika trevligt som alltid. Då var det, som alla har koll på, Eurovision. Jag och min syster har under flera år haft en teori där rösten kompenseras med klänningslängd. Låt mig förklara; Har en tjej en hemsk röst kompenseras den med stort hår, mycket sminkoch många bakgrundsdansare, men framför allt, kort klänning. Desto bättre röst, ju mindre fix och längre klänning. Hon har tom gjort ett diagram för detta.
Så vi kollade detta året också, och som alla har koll på vann Loreen en storslagen seger. Hon är helt galet duktig.
Helt galen duktig = mer kläder
Teorin stämmer 2012, CHECK

26/5













''












Mobilbilder

Sjukt trevlig kväll igår!!


Mycket

Sjukt mycket just nu! Bal på lördag en massa som ska vara klart i skolan och imorgon väntar matte nationella! Tyvärr blir bloggen lidande av detta just nu!


Mobil

Mycket trevlig kväll igår i Lane! Slutade hemma i min källare med två fin fina tjejer och en riktigt stekare till kille.


dansuppvisning

Hittade detta från en dansuppvisning för några år sedan, haha. Åh nu kurrar min mage, blir en rätt chill dag idag med tanke på uteblivandet av språk. Tänkte ta mig till körskolan då och.. ja, pilla runt lite på deras datorer. Känns som om det står lite still fast min födelsedag närmar sig, med stormsteg. Likaså skolavslutningen, P&L. Allt, och det känns helt okej!

lights will guide you home

Tänk vad mycket en powerwalk på nio kilometer kan göra för humöret alltså.
Blir tidig kväll för mig idag och hoppas på att vakna upp med ett grymt humör imorgon.
En sak att glädjas över just nu är ju iallafall att jag ska på bal om cirka en och en halv vecka! Hur kul är inte det liksom? Kommer bli grymt!

lost in paradise

Varför ska allt vara så extremt invecklat och svårt för? Humöret är allt annat än på topp så jag drar mig ut på en lång powerwalk.

Duktig tjej


bildbrist

Dagen blev väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt men det blev väl helt okej ändå.
Imorgon blir det till att övningsköra, plugga, träffa H och kanske att jag får plats med lite fotbolls tittande också.

emmabacks @ instagram

lite smått och gott från min instagram. Har inte varit en fena på uppdatering eftersom de senaste dagarna har varit ett virrvarr av jobb, skolarbeten och godisätande. 

Mobilinlägg

Sitter med mina brudar i Vänersborg och efter att ha ätit kycklingsallad och fruktsallad blir det nu till att mysa och ta det lugnt.


like a tiger

Den starkaste vinner, eller hur?
Vill bara att den här terminen ska ta slut nu, har verkligen tappat stinget när det gäller att plugga. Känns som att jag inte vet hur man gör längre. Skit väder är det ute också. Vill ha sol, gott umgänge och sommar NU.

(L)

ÅH, sommar, åh vad allt kommer bli bra. brb ska bara lista ut mitt liv

when nothing goes right, go left

Riktigt dassigt väder idag, lite tråkigt när vi är lediga!
Är iallafall brutalt trött idag, vet inte riktigt vad det är med mig och vara trött när vi är lediga. Kanske blir att man slappnar av.

de flyter på

lyckades blir klar med svenska, kanske inte det bästa jag gjort men klart blev det iallafall. Imrogon (idag) är vi lediga, har inplanerat en tur till torp med H för att fixa lite grejer inför balen, trevligt!

Ishakmaskinenliseberg


I fredags mumsade jag jensens, var på liseberg, hoppade till maskinen, spelade bort pengar och spelade airhockey. Trevligt! Minus det med pengarna dårå

Trevligheter

Hittade lite bilder från trevligheter i Ljungskile, fast mest på Eddans gymnastikuppvisningar hon hade varje gång kameran togs fram, haha

vit

Nya converse sitter aldrig fel såhär på våren.
Försöker hitta motivationen till att plugga, vet inte riktigt vart den tagit vägen om jag ska vara ärlig? Har ett svenska arbete som måste vara klart innan 00.00. Får försöka lösa det helt enkelt.

kärlek



Tisdag brukar vara den värsta dagen på veckan i skolan men idag har vi ingen engelska så vi ska nog kunna klara oss igenom den här dagen också!


Mobilinlägg

Bild på mina nya älsklingar. Kommer användas flitigt!

Precis kommit hem från bion. Såg american pie reunion, mycket bra film! Nu ska lilla glada jag hoppa i säng.


glajjor

Jag och solglasögon.. vi gillar varandra.

systra mi

Bild på mig och lillasyster från när vi var på bröllop på klädesholmen.
Vart dåligt med bloggande från min sista det senaste, vet inte riktigt vad jag ska skylla på..vädret kanske?
Ikväll väntas iallafall bio!

Mot borås

Bra igår! Nu ska jag mot Borås och se på utklassning. Köpt choklad om det inte skulle gå vägen.

krossa alla fönster

Började min dag 7.15 med en körlektion. Vad  tusan håller jag på med var tanken, köper hellre än cykel. Men det gick fint. Nationellt prov i Engelska sedan, där jag räknade fel på tiden och stresskrev det sista när jag egentligen hade 20 min till godo. BRA. Nu har jag varit en snabbis hemma och ska åka till Göteborg och Liseberg för att se på Maskinen.

Det måste va på liv och död

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt. För om jag tar i för löst har jag förlorat allt i morgon bitti

RSS 2.0