life

Jobbet har gått hur bra som helst den här veckan. Super mysiga barn! Idag väntas konfirmation för min super fina lilla syster!

det flyter på bra!

Idag jobbade jag första riktiga dagen på mina sju veckors jobb denna sommar! Känns gott att få in lite rutiner igen och ta tag i den här sommaren.

I lördags så var ju jag och Cornelia ute hos Julia på Malmön där vi var på 20 års kalajs som var mycket trevligt. När jag och Cornelia skulle åka hem var bussen däremot full vilket bettyde att vi fick sitta/ligga på bussets golv hela vägen hem..

Som de flesta nog vet nu så ska ju Swedish house maffia splittras och ska ha sin sista konsert i Stockholm den 24 november. Gissa vilka som hade sån tur att få tag på biljetter?! Jag och fyra frabbar till från min klass åker den 24 november alltså upp till stockholm för att dansa som galningar till denna konsert! Blir sedan två nätter på hotell för att gotta till det lite extra. Bra ska det va!

Midsommar!

 
 
 
Midsommar igår firade med sill lunch med familjen och mormor och morfar. Sedan drog la familia ut åt kusten och käkade lite go mat och kollade affärer, mycket mysig midsommar! Idag är det festligheter ute på malmön som väntar.

Körlektion

Jag är ganska så gott trött just nu. Körlektionen gick iallafall bra och nu sitter jag hos massören med far min, sen blir det direkt hem och sova!


Tidigt

Första riktiga dagen på sommarlovet imorgon och jag har självklart bokat in en körlektion 07:15... Tog alla tider som fanns med tanke på att det inte är så jätte långt kvar tills det är min tur att fylla 18. Körkortet ska jag försöka ta så snabbt som möjligt.


dåååååligt

Riktigt dålig uppdatering det senaste, fy och skäms!! Ska berätta kort om den senaste tiden, i fredags var det dags för skolavslutning och min andra körlektion! Bägge dessa sakerna gick fin fint. På kvällen så drog vi först och käkade lite mat på pingvin sen blev det hem till eddan med klassen! Mycket trevlig kväll. Igår åkte jag och mor min på en liten shoppingrunda och jag avslutade dagen med att se på bio med Klara och Cornelia. Idag har jag verkligen inte gjort någoting, är så uttråkad så det finns inte. Hoppas innerligt att sommarlovet har mer att erbjuda än det här!


Imorgon

Vart i Göteborg idag med några killar ur klassen, var mycket trevligt! Imorgon är det skolavslutning som gäller!


studenten



Då var dagen med stort D här för alla 93:or här i Uddevalla. Idag tar ni studenten!! Känns som att tiden går så sjukt snabbt och snart är det vi 94:or som står där på flaken och skriker oss hesa av lycka. Ska ta mig ner till stan om en stund och kolla in alla studenter och hänga saker runt halsen på några.

Detta är även ett tecken på att det inte är långt kvar tills vi får sommarlov, som jag längtar!


Just smile

Bockat av en hel del saker på min lista med saker som ska göras innan jag kan ta sommarlov de senaste dagarna. Nu är det enbart två prov kvar sen är det dags för det efterlängtade sommarlovet!
Ikväll är det dags för den årliga vårkonserten med västerskolans musikklasser, ska bli roligt att se!


tar död på mig



Lördagen spenderades med jobb och sedan var vi hemma hos Amanda en sväng på kvällen. Idag är det plugg som gäller, tror på fullaste allvar att den här historia skiten kommer ta död på mig. Letar som en galning efter motivationen att plugga men hittar den inte..
Det som är positivt med den kommande veckan är iallafall att vi enbart går i skolan två dagar!


RSS 2.0